Gamescafe

 • Down86 13 feb 2014 12:17:36 1 reacties
  Bekeken 5 jaren geleden
  Geregistreerd 10 jaren geleden
  In de afgelopen maanden heb ik zitten denken wat gebeurd is met het gamescafe the game syndicate(TGS). Ik kwam er een paar jaar geleden bijna wel elke week en heb daar de nodige mede gamers leren kennen en ontmoeten. 5 jaar geleden is het gesloten in Den Haag als Rotterdam terwijl rond die tijd de games voor multiplayer juist groot begonnen te worden.

  Nu vroeg ik mij dus af willen wij gamers geen meeting place hebben om tegen elkaar te gamen via lan of internet onder 1 dak als gamescafe?

  Mijn eigen mening is dat het gewoon moet kunnen. Het was in de tijd van TGS 1 van mijn beste tijden in gaming. Keb vrienden gemaakt om gezamenlijk cod te spelen of een raid te doen met elkaar in wow of zombies afgeslacht op lan in l4d. 4 vs 4. Maar ben ik de enige die zo denkt of hoe zien jullie het? Ik ben zeer benieuwd naar jullie menig hierover.
 • Ben. 14 feb 2014 15:34:38 1,310 reacties
  Bekeken 4 jaren geleden
  Geregistreerd 9 jaren geleden
  Ik heb er niet echt behoefte aan om in een café ofzo te gaan zitten om over games te praten. Hoe wij het hier doen: we laten vaak iets weten hier op het forum om eens samen iets te spelen (tot nu: Minecraft, Terraria en Planetside 2). Dan wordt er een servertje opgezet ingeval van Minecraft en Terraria of zoeken we gewoon een server om te spelen. Vaak is dit via Steam dat we dan samenspelen.
log in om een reactie te plaatsen

Sometimes posts may contain links to online retail stores. If you click on one and make a purchase we may receive a small commission. For more information, go here.